ANONBY GÅRD

Anonby Gård ligger 3 km syd for Ørje, ved riksvei 21. Gården drives av Ragnhild og Sven Ole Nesset. På Anonby har de dyrket poteter siden 2000, og det dyrkes hvert år omlag 30 mål med poteter på gården. På resten av arealet dyrkes det korn.

 

Anonby har fast leveranse på poteter til Fredriksten Hotell, og andre storkjøkken. Men det meste selges i det selvbetjente gårdsutsalget på gården. Anonby leverer også poteter til bryllup, konfirmasjon og andre store arrangementer. I år er det 13 slag poteter på gården – Aksel, Arielle, Blå, Berber, Cerisa, Erika, Fakse, Brage, Grom, Asterix, Labella, Pimpernell. Disse slagene dekker salg fra juli til mai/juni neste år.

 

For å sikre kvaliteten blir alle potetene håndsorterte, og det prøves stadig ut nye sorter. I år kommer nykommeren Labella, og i fjor ble det lansert ny to nye slag; Erika og Cerisa.  Begge er delikatessepoteter, som har blitt veldig godt mottatt, spesielt på hoteller og storkjøkken, og de er blant annet meget godt egnet til grilling og festmiddager. Bakepotet er en annen storselger til grillsesongen, og før jul leveres mandelpoteter til rakfisk og lutefisklag.

 

Legg turen innom det selvbetjente gårdsutsalget på gården. Her selges egendyrkede poteter, egg og honning fra lokale produsenter, og sirup fra Linnea Finnskogen. Du kan betale med kontanter eller Vipps. 

 

Velkommen til en hyggelig handel!

Anonbyveien 44, 1870 ØRJE

  • Black Facebook Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Åpningstider i butikken på Ørje:
Torsdag: 13.00 - 17.00
Fredag: 13.00 - 17.00
Lørdag: 12.00 - 15.00

Her finner du butikken vår: 

Matfatet finner du rett ved slusene i Ørje - midt i Haldenkanalen i Østfold. Sentralt plassert på bryggekanten, nærmere bestemt i Engebret Sootsvei, ligger det lille utsalgsstedet vårt. 

Tlf. 975 00 512

post@matfatetorje.no

© Matfatet Ørje AS