GRAFFEGÅRDEN

Graffegården ligger i Degernes, og på gården har de økologisk Rødkolle som er 100% gressforet. På gården har de 25 rødkoller, som hvert år får en kalv hver seg. Kvigekalvene (jentene) blir tatt vare på i arbeidet med og bygge opp rasen igjen. Oksekalvene blir slaktet og solgt som økologisk, gressforet kjøtt. Gressforet betyr at dyrene kun spiser det de selv fanger på beite og i vintersesongen er det kun gress på menyen. I tillegg får de spise det de vil av salt og mineraler så de ikke lider av mangel på dette. Graffegården er Debio godkjent.

I tillegg til at rødkollekjøttet selges på Matfatet, leverer Graffegården produktene sine hjem til deg på døren eller fra faste utleveringsteder. De samarbeider også med noen andre lokale gårder slik at vi kan tilby et bredere vareutvalg. Les mer om hvordan du kan bestille levering hjem på: www.graffegarden.no

91371650

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Åpningstider i butikken på Ørje:
Torsdag: 13.00 - 17.00
Fredag: 13.00 - 17.00
Lørdag: 12.00 - 15.00

Her finner du butikken vår: 

Matfatet finner du rett ved slusene i Ørje - midt i Haldenkanalen i Østfold. Sentralt plassert på bryggekanten, nærmere bestemt i Engebret Sootsvei, ligger det lille utsalgsstedet vårt. 

Tlf. 975 00 512

post@matfatetorje.no

© Matfatet Ørje AS