HAUG SØNDRE

Haug Søndre ligger ved Eidsberg Stasjon ca. 7 km sør for Mysen, og drives av Tove Kolstad og Ola Skadsheim. 

 

Tove og Ola flyttet til gården i 2013, og har siden 2014 drevet med flatbrødbakst på Haug.

 

Hvorfor flatbrødbakst?

På Haug er de opptatt av norske mattradisjoner, og med røtter både i Trøndelag og i Østfold har de vokst opp med flatbrød på middagsbordet.

 

Flatbrødet fra Haug består av bygg, hvete, rug og melk og med en liten anelse sukker, og er et perfekt følge til både spekemat, vilt, fisk, sodd, supper, gryter og mye mye mer.

 

Naboen liker det aller best påsmurt med ekte smør, mens en kveldsfavoritt på Haug har blitt flatbrød med litt hjemmelaget hummus til. Prøv selv!

 

Det lille hjemmebakeriet på Haug er godkjent av Mattilsynet.

Skaltorpveien 279, 1880 EIDSBERG

473 70 561

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Åpningstider:
Matfatet er et sesongutsalg, som normalt er åpent i sommermånedene. 

Matfatet jule pop-up butikk åpner lørdag 30. november, og har åpent de siste fire lørdagene før jul. 

11.00 - 15.00

Her finner du oss: 

Matfatet finner du rett ved slusene i Ørje - midt i Haldenkanalen i Østfold. Sentralt plassert på bryggekanten, nærmere bestemt i Engebret Sootsvei, ligger det lille utsalgsstedet vårt. 

I desember finner du Matfatets jule pop-up i Storgata 37, Ørje (ved siden av Samvirkelaget Bruktbutikk)

Tlf. 975 00 512

post@matfatetorje.no

© Matfatet Ørje AS