SØNDRE SÆTHER

La Piersante er ren glede for fersk pasta i alle sine former og den produseres på Søndre Sæther gård i Trøgstad. På gården bor Andreas og Isabell Kleven-Felloni med sine to barn, og sammen har de etablert en håndverksbedrift som produserer begrensede partier av fersk pasta.

La Piersante er pikenavnet til Andreas sin italienske mormor. Da hun på 1950 -tallet flyttet til Roma fra en liten fjellandsby søkte hun lykken og fant morfaren til Andreas. Hun var en driftig dame med en stor lidenskap for tradisjonell matlaging. Andreas husker at mormoren kun lagde kylling med poteter og fersk pasta, til sin fornøyelse. Det var bare det hun kunne best. Pastaen var selvfølgelig den som imponerte han mest. På noen få minutter kunne hun ved hjelp av kjevla trylle frem gode fettuccine eller gnocchi. Mormor har inspirert Andreas til å bevare de enkle men rike tradisjonene han vokste opp med som barn.

984 93 609

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Åpningstider i butikken på Ørje:
Torsdag: 13.00 - 17.00
Fredag: 13.00 - 17.00
Lørdag: 12.00 - 15.00

Her finner du butikken vår: 

Matfatet finner du rett ved slusene i Ørje - midt i Haldenkanalen i Østfold. Sentralt plassert på bryggekanten, nærmere bestemt i Engebret Sootsvei, ligger det lille utsalgsstedet vårt. 

Tlf. 975 00 512

post@matfatetorje.no

© Matfatet Ørje AS