TARALDRUD GÅRD

Taraldrud Gård ligger på vestsiden av Rødenessjøen ca 13 km nord for Ørje. Gården drives av Camilla Nordmo og Kjartan Eg Lodden.

 

Siden 2014 har det vært en besetning av den utrydningstruede Smaalensgåsa på gården. Gåsa lever glade dager på grønne frodige beiter i sommermånedene, og sendes til slakt i månedsskiftet oktober/november. Hel gås, og spekeprodukter av gås selges direkte til sluttforbruker fra gårdsutsalget og hos Matfatet.

 

I tillegg til Smaalensgåsa er det en liten besetning med skogsgriser på gården. Skogsgrisene har tilhold i et område som tidligere var kulturbeite, og lever ute året rundt. Grisene får leve lengre og vokser seg feitere enn de fleste andre, noe som selvsagt får utslag på smaken. Kjøtt fra skogsgrisene kan kjøpes på bestilling.

 

Ved avtale er det mulighet for å hilse på  Smaalensgåsa og de andre dyra på gården.

 

Gården har også en veslestue som leies ut til norske og utenlandske turister i sommerhalvåret. Gode muligheter for jakt, fiske, sykkelturer og fotturer i naturen.

Taraldrudveien 25, 1870 Ørje

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Åpningstider i butikken på Ørje:
Torsdag: 13.00 - 17.00
Fredag: 13.00 - 17.00
Lørdag: 12.00 - 15.00

Her finner du butikken vår: 

Matfatet finner du rett ved slusene i Ørje - midt i Haldenkanalen i Østfold. Sentralt plassert på bryggekanten, nærmere bestemt i Engebret Sootsvei, ligger det lille utsalgsstedet vårt. 

Tlf. 975 00 512

post@matfatetorje.no

© Matfatet Ørje AS