Oppdekt bord.jpg

TJENESTER

Matfatet kan tilby flere ulike tjenester til deg som driver innenfor området mat- og drikke med lokal identitet
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
 

VÅRE TJENESTER

DIGITALE TJENESTER

Er du god nok på nett? Kundene dine bruker definitivt nett, og helst på mobilen. Vi kan hjelpe deg med å gjøre deg digitalt tilgjengelig og attraktiv på nettsider og sosiale medier.

PRODUKT OG KONSEPTUTVIKLING

Lurer du på hvordan du kan gå fram for å utvikle ditt eget konsept, eller dine egne produkter innenfor lokal mat og drikke? Vi har utviklet flere konsepter og produkter, både egne og i samarbeid med andre, og hjelper deg gjerne med å utvikle ditt. 

HISTORIEFORTELLING

Har du for liten tid til å oppdatere sosiale medier, nyhetsbrev, bloggen og andre kanaler. Vi kan hjelpe deg med å gjøre jobben enklere, og vi kan også gjøre hele jobben for deg. Vi har selv sett verdien av historiefortelling, og hjelper deg gjerne med å formidle din historie.  

RÅDGIVING OG MENTORTJENESTER

Trenger du hjelpe til å komme deg ett skritt videre, eller har du behov for en sparringspartner eller mentor? Vi har selv vært der du er nå, og kan komme med noen gode råd på veien. 

Ønsker du å vite mer? 

 

VÅRE PROSJEKTER

Vi som står bak Matfatet har de siste årene jobbet med utvikling av både egne og andres prosjektet innenfor området mat og drikke med lokal identitet.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Åpningstider:
Fredager fram til skoleferien starter:
15 - 18

Fredag 19. juni til 14. august:
Torsdag: 14.00 - 18.00
Fredag: 14.00 - 18.00
Lørdag: 12.00 - 15.00

Her finner du oss: 

Matfatet finner du rett ved slusene i Ørje - midt i Haldenkanalen i Østfold. Sentralt plassert på bryggekanten, nærmere bestemt i Engebret Sootsvei, ligger det lille utsalgsstedet vårt. 

Tlf. 975 00 512

post@matfatetorje.no

© Matfatet Ørje AS