SMAALENSGÅS FRA ØSTFOLD

Smaalensgås fra Østfold er en unik og lokalt produsert gås, med røtter i gamle tradisjoner. En delikatesse som både er tradisjonell, og produsert på bærekraftig måte. Vanskeligere er det ikke, syns den unge og entusiastiske gjengen bak den nydelige råvaren fra Østfold. 

Når Smaalensgås fra Østfold skulle lanserer på markedet trengte de en nettside som kunne fortelle den unike gåsa historie på en god og spennende måte. Camilla, hos oss i Matfatet, ledet prosjektet, som fikk navnet: "Fra Oldemors kjøkken". For når ei gås som har gått helt i glemmeboka, skal gjenninnføres på matbordet, handler det om å finne fram de gamle historiene og lage ny vri på gamle oppskrifter.  Provinsen i Fredrikstad laget den visuelle profilen og svenske Tina Stafren tok bildene. Camilla laget nye nettsider med blant annet et oppskriftshefte,  og har siden formidlet de gode historiene gjennom aktiv markedkommunikasjon i blant annet sosiale medier.

Nettside

"På Oldemors kjøkken"

Nettsider og konseptutvikling: Camilla Nordmo

Bilder: Tina Stafren
Visuelt design: Provinsen

Oppskriftshefte

"Oppskrifter og inspirasjon"

Oppskrifts- og ideutvikling: Camilla Nordmo

Produktutvikling

"Et slags Italia møter Østfold"

Produktserie utviklet i samarbeid med Fellono Spekehus og Smaalensgås fra Østfold. Prosjektleder: Camilla Nordmo

Foto

Bildeserie: Tina Stafren

Prosjektleder: Camilla Nordmo

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Åpningstider i butikken på Ørje:
Torsdag: 13.00 - 17.00
Fredag: 13.00 - 17.00
Lørdag: 12.00 - 15.00

Her finner du butikken vår: 

Matfatet finner du rett ved slusene i Ørje - midt i Haldenkanalen i Østfold. Sentralt plassert på bryggekanten, nærmere bestemt i Engebret Sootsvei, ligger det lille utsalgsstedet vårt. 

Tlf. 975 00 512

post@matfatetorje.no

© Matfatet Ørje AS