SMAALENSGÅS FRA ØSTFOLD
Smaalensgås fra Østfold er en unik og lokalt produsert gås, med røtter i gamle tradisjoner. En delikatesse som både er tradisjonell, og produsert på bærekraftig måte. Vanskeligere er det ikke, syns den unge og entusiastiske gjengen bak den nydelige råvaren fra Østfold.
Når Smaalensgås fra Østfold skulle lanserer på markedet trengte de en nettside som kunne fortelle den unike gåsa historie på en god og spennende måte. Camilla, hos oss i Matfatet, ledet prosjektet, som fikk navnet: "Fra Oldemors kjøkken". For når ei gås som har gått helt i glemmeboka, skal gjenninnføres på matbordet, handler det om å finne fram de gamle historiene og lage ny vri på gamle oppskrifter. Provinsen i Fredrikstad laget den visuelle profilen og svenske Tina Stafren tok bildene. Camilla laget nye nettsider med blant annet et oppskriftshefte, og har siden formidlet de gode historiene gjennom aktiv markedkommunikasjon i blant annet sosiale medier.
Oppskriftshefte
"Oppskrifter og inspirasjon"
Oppskrifts- og ideutvikling: Camilla Nordmo

Produktutvikling
"Et slags Italia møter Østfold"
Produktserie utviklet i samarbeid med Fellono Spekehus og Smaalensgås fra Østfold. Prosjektleder: Camilla Nordmo


Foto
Bildeserie: Tina Stafren
Prosjektleder: Camilla Nordmo