top of page
Gaveeske eksempel3.jpg

Gaver med
lokalmat og drikke

Gi bort gaver med lokalmat og drikke til noen du er glad i, eller noe som har gjort seg fortjent til en ekstra oppmerksomhet. Vi har gaver til alle anledninger - hele året!

Hos oss finner du spennende gaveideer hele året. Julegaver, sommergaver, påskegaver og gaver til alle andre anledninger. Pyntet etter sesong.  Vi tilbyr varer fra over 30 ulike små og store produsenter av lokalmat. Kom innom oss i Storgata 38 på Ørje, så setter vi sammen flotte gavepakker som passer dine ønsker og budsjett. 

 

Ønsker du et større antall til din bedrift send oss en melding så skreddersyr vi gavepakker som passer perfekt for deg og din virksomhet. En garantert smakfull opplevelse fra stolte lokalmatprodusenter i Haldenkanalen og Østfold!

Vi er opptatt av at våre gaver ikke skal bidra til mer avfall enn nødvendig. Derfor bruker vi minst mulig cellofan, og mest mulig bærekraftige materialer. Vi bruker for eksempel flotte gaveesker og gavetrau i papp. Gavetrauene er produsert lokalt. Trekassene våre er originale gjenbrukskasser som tidligere har vært brukt som potetkasser. Vi benytter oss av treull og gamle aviser når vi pakker og vi pynter gavene med naturmaterialer. 

 

Våre beste julegaveforslag

Bestill gaver

Bildene over er ment som inspirasjon, og innhold i gavene kan variere etter produkttilgang. Men vi forsøker å gjøre det så likt som mulig. Gi oss beskjed under hvis du har spesielle ønsker, så skal vi gjøre så godt vi kan for å oppfylle dem!

Takk for innsendingen din!

bottom of page