top of page

Butikkene på Ørje

På Matfatet møter du oss vanlige bønder. Vi som ellers i året har møkkete arbeidshender og beina godt planta på jorda. Hver sommer siden 2017 har vi satt fra oss møkkagreipa hjemme, tatt med oss råvarene våre til slusene i Ørje og delt gleden og entusiasmen for den lokale maten vår til både fastboende og tilreisende i Haldenkanalen.

 

Velkommen innom og få en smak av bygda vår du også! 

Storgata

Butikken vår i Storgata 38, midt i Ørje sentrum, er vårt helårsutsalg. Her er over 40 ulike små og store produsenter fra Haldenkanalen og Østfold representert med sine produkter, og Ørje Kaffebrenneri fyller lokalene med lukten av deilig nye brente kaffebønner. Det serveres alltid nytraktet vanlig sort kaffe. Og innimellom er det også barista på plass. 

Åpningstider:

Fredag: 10 - 16.30 (Morgenklubb fra 06)

Lørdag: 10-14

Hver fredag fra 06.00 ønsker Lars og gjengen deg velkommen til Morgenklubben. Kom innom å kjøp med deg en kaffe på vei til jobben, eller sett deg ned å slå av en prat med den hyggelige folka i bygda vår!

Åpningstider sommersesongen: 

Mandag-Fredag: 10-17

Lørdag: 10-14

Morgenklubben har sommerferie i skolens ferie. 

Sommerbua

Sommerbua vår ved slusene på Ørje, har åpent i skolens sommerferie. La deg ikke lure av størrelsen. Selv om den vesle bua vår er liten, har vi et stort og fyldig utvalg av lokale mat og drikkeprodukter. 

Åpningstider i sommersesongen: 

Torsdag: 11-17

Fredag: 11-17 

Lørdag: 11-17

Søndag: 11-17

bottom of page