Matfatet butikken Web-3.jpg

BUTIKKEN PÅ ØRJE

På Matfatet møter du oss vanlige bønder.
Vi som ellers i året har møkkete arbeidshender og beina godt planta på jorda. I sommer setter vi fra oss møkkagreipa hjemme, og tar med oss råvarene våre til slusene i Ørje slik at vi kan treffe deg! 

Vi er stolte av produktene vi produserer, og ønsker at de skal få den oppmerksomheten de fortjener.
Vi på Matfatet har førstehåndskunnskap om mat- og drikkeproduktene våre, og vil gjerne selge dem rett til deg, slik at du kan få med deg de gode historiene på kjøpet. Antagelig kan vi gi deg et par tips, om hvordan du kan få fram de beste smakene på matfatet hjemme også. Vi har da tross alt tilberedt en porsjon eller to med egne råvarer opp igjennom.

 I sommersesongen flytter vi en bit av bygda til sentrum. 
Matfatet er et utstillingsvindu for lokal mat og drikke fra gårder i regionen rundt Haldenkanalen. Spekemat, flatbrød, honning, egg, saft, brus, håndverksøl, urtesalt, mel, smaalensgås, hjortekjøtt, lammekjøtt, storfekjøtt, is, sjokolade og mye annet godt er representert i utsalget. Vareutvalget varierer etter sesong, og baserer seg på de råvarene de enkelte produsentene til enhver tid har tilgjengelig. 

 

Velkommen innom og få en smak av bygda vår du også!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Åpningstider i butikken på Ørje:
Det sommeråpne utsalget er stengt for sesongen. 

Vi åpner julepop-up i Storgata før jul.  Følg med på Facebook for oppdateringer når det nærmer seg. 

Her finner du butikken vår: 

Matfatet finner du rett ved slusene i Ørje - midt i Haldenkanalen i Østfold. Sentralt plassert på bryggekanten, nærmere bestemt i Engebret Sootsvei, ligger det lille utsalgsstedet vårt. 

Tlf. 975 00 512

post@matfatetorje.no

© Matfatet Ørje AS