OM OSS

På Matfatet møter du oss vanlige bønder. Vi som ellers i året har møkkete arbeidshender og beina godt planta på jorda. I sommer setter vi fra oss møkkagreipa hjemme, og tar med oss råvarene våre til slusene i Ørje slik at vi kan treffe deg! 

Vi er stolte av produktene vi produserer, og ønsker at de skal få den oppmerksomheten de fortjener. Vi på Matfatet har førstehåndskunnskap om mat- og drikkeproduktene våre, og vil gjerne selge dem rett til deg, slik at du kan få med deg de gode historiene på kjøpet. Antagelig kan vi gi deg et par tips, om hvordan du kan få fram de beste smakene på matfatet hjemme også. Vi har da tross alt tilberedt en porsjon eller to med egne råvarer opp igjennom.

 

Lurer du for eksempel på hva som er det beste tilbehøret til hjorten du skal servere gjestene i kveld? Spør Morten fra Markerhjort da vel! Han jobber hele året for at hjorten han leverer skal bli av ypperste kvalitet, og ingen andre vet mer om hjorten fra østsida Rødenessjøen enn akkurat han. Lurer du på hvordan du best kan helsteike gåsa, som har levd glade dager på beite på Taraldrud, kan du gjerne spørre bonden sjølv. Antagelig har han noen tips om hvordan du kan gå fram for å confitere den også. Og vær sikker på at det finnes en lokal potet som vil passe ypperlig som følge til, og at noen lokale bier har produsert en nydelig honning, som du kan glasere dem i.

 

Rett og slett GØRGOTT!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Åpningstider:
Matfatet er et sesongutsalg, som normalt er åpent i sommermånedene.

Sesongen 2020 åpner vi fredag 19. juni. 

Her finner du oss: 

Matfatet finner du rett ved slusene i Ørje - midt i Haldenkanalen i Østfold. Sentralt plassert på bryggekanten, nærmere bestemt i Engebret Sootsvei, ligger det lille utsalgsstedet vårt. 

Tlf. 975 00 512

post@matfatetorje.no

© Matfatet Ørje AS