ØRJE KAFFEBRENNERI

Ørje Kaffebrenneri er et nystartet kaffebrenneri som har som mål og skape gode kaffeopplevelser. Kaffebrenneriet kjøper kun spesialkaffe som er nøye utvalgte kaffebønner av høy kvalitet. Kaffebønnene kan spores tilbake til den lokale bonden og man har derfor god kontroll på kaffebønnenes vekstforhold, innhøsting og tørkeprosess. Bonden er også sikret sin del av fortjenesten. Kaffen brenneriet tilbyr vil variere etter sesong. Akkurat nå er det bønner fra Etiopia, Rwanda og fra Costa Rica som benyttes. Bønner fra de ulike kontinentene har helt egne smaker, fra de mer friske og fruktige afrikanske bønnene til de fyldige og sødmefylte variantene fra Sør-Amerika.
I brenneprosessen er kunsten og få frem de ulike bønnenes særegenheter. Ørje Kaffebrenneri brenner bønner som passer til alle bryggemetoder - alt fra espresso og kaffetrakter, til alle typer håndbrygg. De har hele bønner og ferdig malt til filterkaffe. Alle variantene byr på en særegen og smakfull kaffe, og kanskje finner du en ny favoritt blant produktene vi selger på Matfatet. 

 

Ørje Kaffebrenneri - det er mye glede i en god kopp kaffe!

Hammerveien 12, 1870 Ørje

930 25 175

  • Black Facebook Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Åpningstider i butikken på Ørje:
Torsdag: 13.00 - 17.00
Fredag: 13.00 - 17.00
Lørdag: 12.00 - 15.00

Her finner du butikken vår: 

Matfatet finner du rett ved slusene i Ørje - midt i Haldenkanalen i Østfold. Sentralt plassert på bryggekanten, nærmere bestemt i Engebret Sootsvei, ligger det lille utsalgsstedet vårt. 

Tlf. 975 00 512

post@matfatetorje.no

© Matfatet Ørje AS